Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : admin

Telefoonnummer : 13699225355

Free call
Henan Jixiang Industrial Co., Ltd

Industrieel Co. van Henanjixiang, Ltd

Henan Jixiang Industrial Co., Ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: ALUDONG Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: >35.47 Million Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Wordt Decoratief de Materialenco. van Henanaludong, Ltd gevestigd in Rm 1305A, de Groene Toren van het Centrumzuiden, Dongfeng-Road van Chuangye van de Zuidenweg, Proeffree trade zone (Zhengzhou), Zhengzhou-Stad, Henan-Provincie, China. Het voordeel door het gehele land, begiftigde rijk van nature. Het „bedrijf behandelt een gebied van ongeveer 639 acres, het bouwgebied van ongeveer 230751 vierkante meters, is de grootste productiebasis van Chinese decoratieve bouwmaterialen, die tot van de de Bouwmaterialenindustrievereniging van China het lideenheden behoren, zich specialiseert in de productie van APCP, aluminiumvernisje van de jointstock ondernemingen op grote schaal, productieervaring, sterke technische kracht, heeft een perfect productiemateriaal en strikte verwerkingskwaliteit controleinstrumenten. „Groeperen Decoratief de Materialenco. van Henan Aludong, Ltd“ en de Bouwmaterialen van Shanghai Jixiang Co. Ltd, Zhengzhou Jin Mu Decoration Material Co. Ltd, Zhejiang-Co. Ltd, Plastic Co. Ltd, het Instrumentenco. Ltd, lange de deklaagnaamloze vennootschap van het liantaiinstrument van Yueqing Zhongtian van Yueqing Zhongtian van Shanghai onder de de bouwmaterialengroep van Shanghai Jixiang.

China Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

Sinds zijn aanvang is het bedrijf geëngageerd aan de ACS, productie van het aluminiumvernisje het onderzoek, de ontwikkeling en geweest, hang altijd op het hoge uitgangspunt, ultra conventionele ontwikkelingsideeën aan, om marktvraag naar de merkafbeelding, met uitstekende kwaliteit en de perfecte dienst tot stand te brengen om klantenlof te winnen en vertrouw, gepubliceerd door de nationale bouwmaterialen die centrum testen en kwaliteits ondertekent de supervisie van de nationale bouwmaterialen die de centrum uitgegeven materialen van China testen eerst „brandbeveiliging“ embleemproducten, producten voor de nationale bouwmaterialen die centrum en de nationale aluminium-plastic de kwaliteitssupervisie testen van het samengestelde materialenproduct en Centrum voor het testen van gekwalificeerde producten testen en kende het „testrapport“ en „inspectierapport toe“.

Een grote kans om voor de uitdagingen van de nieuwe eeuw en voor de ingang van WTO, het bedrijf te staan om gestadig te vorderen, April 2002 al de aansprakelijkheidsverzekering van de productkwaliteit zal door de Verzekeringsmaatschappij van de Mensen van China worden gedragen, in Juni won 2004 het de Olympische bouwmaterialen en certificaat van de materiaalaanbeveling, dievan het de certificatie kwaliteitssysteem van December 2004 ISO9001 internationaal certificaat door de Kwaliteitscertificeringcentrum van China wordt verstrekt, opstelling meer dan 50 die takken door het land en naar Europa, Amerika de het Midden-Oosten en markt van Zuidoost-Azië, het de kwaliteit van het bedrijfproduct en marketing niveau naar een nieuw niveau wordt uitgevoerd.

China Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

„Goed geloofsbeheer, duurzame hoge ontwikkeling, - de kwaliteit en het hoge rendement, klantenservice“ zijn de kwaliteitsbeleid van ons bedrijf. In termen van productie en de dienst, absorberen wij actief geavanceerde technologie van huis en in het buitenland, en voorzien klanten van kwaliteitsproducten van sterke technische kracht, verfijnd materiaal en perfecte technologie.

De van het de plaatproject van het bedrijfaluminium totale investering van 1 miljard yuans, de introductie van aluminium-plastic samengestelde geavanceerde productielijn 24, grote productielijn 4, het materiaal van het het bladmetaal van Japan Murata, Japan Ransburg van de aluminiumdeklaag het automatische bespuitende materiaal, Henkel-voorbehandeling, belangrijkste productiepe ACS, aluminiumvernisje, aluminiumplaat, honingraatraad, de lijnen van de brandtroep plateert, plateert, fluorocarbon nano plaat, lichte steen, de bouwlijm en andere decoratiematerialen, een totaal van honderd soorten specificaties en kleuren, producten met hoge zuiverheidsaluminium plateren en hoogte - het materiaal van het kwaliteitspolyethyleen met geavanceerde technologie en materiaal voor hoge precisiesamenstelling en zijn wijd gebruikt binnen en buiten de decoratie van de muuroppervlakte van grote gebouwen en huizen, met gewicht lichtgewicht, met hoge weerstand, is het geluidsisolatieeffect goed, gemakkelijk schoon te maken en het vrije buigen, scheerbeurt en andere voordelen, keuren de producten bakproces goed en vermijden de installatie van de verontreiniging van het productgas, is de moderne Avantgarde groene milieubescherming producten, zijn de binnenlandse en buitenlandse marktperspectieven zeer belovend.

 

China Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Wij zijn ervaren, verfijnd en scheppen een uitvoerige reeks productiefaciliteiten en een volledige serie van QC maatregelen op.China Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

lenazheng@henanjixiang.com
13699225355